Hoe kom je in contact met andere zorgverleners?

Natuurlijk, je werkt al in de zorg en je hebt heel wat collega’s die hetzelfde beroep uitoefenen. Of die net op een andere afdeling werken en dus weer andere ervaringen hebben. Maar soms is het dan alsnog fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat. Je kunt je dan aansluiten bij het platform zorgverleners van NurseStation. Dit platform zorgt niet alleen voor onderlinge verbinding, je kunt er nog veel meer vinden.

Leuke cadeaus voor je collega’s

Iedereen is een keer jarig en er zijn nog veel meer redenen om die ene leuke collega eens in het zonnetje te zetten. Hij of zij is al 10 jaar, 12,5 jaar of nog veel jouw liefste collega of jij gaat over naar een andere afdeling en je wilt je collega bedanken met een leuk cadeau. Dan kun je heel goed terecht op NurseStation om een leuk, toepasselijk, cadeau te bestellen. Je kunt, bijvoorbeeld, kiezen voor een mooie verbandschaar, een editie van een tijdschrift of een mooie bos bloemen. Maar er is nog veel meer om uit te kiezen. Kijk maar eens op de site.

Lees ervaringsverhalen

Iedereen ervaart het werken in de zorg weer op een net andere manier. Hoe gaan anderen om met problemen en uitdagingen, wat zijn de momentjes waar zij blij van worden en, ook niet onbelangrijk, hoe pakken zij sommige zaken aan? Je kunt altijd weer heel veel leren van ervaringsverhalen. Ook als deze niet helemaal precies passen met het werk dat jij doet. Lees deze verhalen en lach mee met de positieve berichten, huil mee met de verdrietige berichten en leer van alle berichten.

Leer van nieuwe inzichten

De zorg staat niet stil. Er worden steeds weer nieuwe behandelingen en nieuwe trajecten ontwikkeld om nog beter voor mensen te kunnen zorgen. Om op de hoogte te blijven kun je het onderdeel “Verdieping” op NurseStation doorlezen. Je skipt dan wat voor jou niet van toepassing is en je haalt uit de artikelen die gaan over jouw vakgebied veel informatie en nieuwe inzichten. Misschien kun je hierdoor zelfs bijdragen aan het beter kunnen behandelen van patiënten. Hoe dan ook, je leert er altijd weer van.

Bekijk de vacatures

Jij bent misschien niet op zoek naar een andere werkplek. Maar het kan zomaar zijn dat je oud-collega of iemand uit je vriendenkring, graag (weer) in de zorg aan het werk zou gaan. Je kunt hem of haar dan wijzen op de vacatures op de site. En hé, het is misschien niet waarvoor je bij de vacatures ging kijken, maar wie weet zit er voor jou ook wat bij!

Gerelateerd

Populair