Er waait een frisse wind door mijn leven!

Hoewel

het wordt kouder buiten, en ook de wind zal vandaag hoogstwaarschijnlijk behoorlijk vlagerig zijn, natuurlijk suggereerde ik dit figuurlijk. Nog niet zo lang geleden ben ik begonnen bij een gloednieuw werk waar ik veel energie van krijg. Het deed me ook aan alle andere punten in mijn leven denken. Hiertoe behoren mijn gezondheid en de indeling van mijn huis.

Wijziging

Je hoort af en toe mensen zeggen dat verandering activiteit in je leven brengt. In mijn geval is dat absoluut reëel. Naast het feit dat ik van plan ben om mijn huis volledig onder handen te nemen, ben ik ook bezig met de aankoop van een gloednieuwe auto. Toch besloot ik alles comfortabel en ook stap voor stap te nemen. Te beginnen met mijn eigen eetlocatie. Ik heb zelf een kleine eethoek. Iets waar ik op geen enkele manier problemen mee heb, het is gewoon verouderd. Ik zou graag een mooie nieuwe tafel willen en om eerlijk te zijn, de stoelen zijn nu ook aan vervanging toe.
Ik moet toegeven dat er een grote optie op het web is. Kiezen is niet altijd mijn sterkste punt (ik ben nogal een twijfelaar) aangezien je voor een lange tijd vastzit aan je nieuwe aanwinst en je gewoon je geld meteen kunt beleggen. Daarom nam ik met een vriend plaats achter de computer. Vooral vanwege het feit dat ik er niet echt zin in had om veel verschillende winkels te bezoeken terwijl je het allemaal net zo goed online kunt zien als omdat ik me zorgen maak. Na een tijdje heb ik mijn gedachten geordend en ook ik ben erg blij met mijn selectie. Wacht momenteel tot de bestelling wordt afgeleverd.

Volgende stap

Hoewel ik zin heb om alles tegelijkertijd te doen en te regelen, besef ik dat dit niet de meest effectieve manier is om iets glads te strijken. Dat is waarom ik eigenlijk heb besloten om alles wat gedetailleerd is te nemen. Als voorbeeld zal ik nu zeker wachten tot mijn nieuwe kleine eetlocatie bestaat. Als ik dit allemaal naar mijn eigen tevredenheid heb gedaan, ga ik gewoon door met de volgende stap. Ik weet momenteel wat het moet zijn. Omdat er iets veel meer initiatief voor nodig is, moet ik me een beetje veel beter voorbereiden. Ik verlang naar een geweldige nieuwe schaduw op de muren in mijn huis. Zoek eerst naar een prachtige kleur (of prachtige kleuren).

 

Gerelateerd

Populair