Op pad gaan in de stad is echt veranderd

Ok, je bekijkt het goed. Uitgaan is niet meer wat het geweest is. Dit was al het geval voor de corona-situatie, maar door de gloednieuwe en ook een vijftig procent-metercultuur is het totaal anders geworden als je de stad in wilt om een ​​biertje te drinken of een dansje te doen met je vrienden. Ben je geïnteresseerd in wat er nog haalbaar is in de anderhalvemetersamenleving? Lees dan snel verder!

Uitgaan

Voordat de pandemie nog meer greep kreeg op de burgers van de planeet, was het normaal dat je soms naar de club ging om je bord achter te laten. Dansen, drinken, nieuwe mensen vervullen, het was er allemaal. Tegenwoordig is dat anders, dat voel je absoluut als je in de Randstad woont.

Veel clubs zijn eigenlijk niet open geweest gezien dat midden maart. Dit heeft tot gevolg dat mensen andere dingen moeten doen om los te laten. Het goede nieuws is dat dit ook een positieve kant heeft. Iets wat voorheen steeds meer dan ooit in de steden gebeurde, is het gebruik van medicijnen. Zo sluipt er al snel een koersverslaving rond. Vooral omdat je van deze medicatie het gevoel krijgt dat je nog wel even door kunt gaan. Nu er veel minder gefeest wordt, lijkt het alsof het gebruik van dit medicijn is afgenomen. Zo is er plaats voor gezellige borrels met goede vrienden op balkons!

Krijg een terras

En dit is ook anders dan we gewend zijn. Het is momenteel alleen mogelijk om met je huisgenoten op een terras te borrelen zonder te reserveren. Of nou ja, je kunt op het terras zitten met individuen buiten je familie, maar toch op een afstand van één en ook nog eens vijftig procent meter van elkaar.

Dit lijkt misschien een nadeel, maar het is duidelijk gedaan voor je eigen veiligheid en beveiliging. Het is van groot belang dat we ook in deze nieuwe periode van bestrijding van de pandemie alert blijven op de gevaren die ook dicht bij elkaar komen.

Dus bovendien om goede vrienden tevreden te stellen, zoals we begrijpen, is het eigenlijk volledig opnieuw ontworpen. Het brengt mensen terug naar gloednieuwe en ook creatieve suggesties om gezelligheid te vinden. Dit trekt echt aan zowel binnen als buiten de stad. Het enige verschil is dat je in de steden veel vaker ziet dat mensen de regels overtreden aangezien de cijfers weer wat positiever zijn. Dit is echter geen factor om uw belang te schaden. Met andere woorden: blijf risicovrij, blijf op anderhalve meter afstand. Ook op het terras.

Gerelateerd

Populair