De beste, minder bekende cryptomunten

Cryptomunten zijn nog altijd erg populair, ook in Nederland. Er komen ook steeds meer nieuwe munten bij. Niet alle munten zijn een even groot succes, maar beleggen in dit soort beginnende cryptomunten is voor velen juist erg interessant. De waarde van jouw munten kan korte tijd snel stijgen als de munt succesvol is. Zoek jij ook cryptomunten om in te investeren? In dit blog behandelen wij een aantal minder bekende cryptomunten.

Polkadot

De cryptomunt van Polkadot (DOT) is een interessante cryptomunt. Polkadot heeft veel potentie en is een professioneel project. Polkadot is niet nieuw. Als sinds 2016 wordt er gewerkt aan dit systeem. Het is niet alleen een munt, maar een volledig technologisch project, waar veel waarde wordt gehecht aan innovatie en het ontwikkelen van nieuwe, betere technieken. Zo maken zij gebruik van een blockchain netwerk dat in veel opzichten beter is dan voorgaande netwerken. Doordat Polkadot veel nieuwe dingen probeert, is het natuurlijk een risico om hierin te investeren. Maar dat is altijd het geval bij een belegging in crypto. Je kunt gemakkelijk en veilig Polkadot kopen met iDeal. Via Bitpanda bijvoorbeeld, of via Bitvavo hier in Amsterdam.

HBAR

De munt HBAR van het Hedera netwerk is een zeer interessant project. Het project heeft een aantal succesvolle partners zoals Boeing, TATA en IBM. Deze bedrijven zijn onderdeel van de Hedera Gouverning Council. Het is een project dat al een aantal jaar bestaat. De meest mensen die in deze munt beleggen, doen dit vanuit speculatie. Deze mensen gaat er namelijk vooral vanuit dat HBAR een munt is die in de toekomst veel gebruikt zal worden door grote bedrijven. Net als Polkadot, kun je HBAR kopen met iDeal bij onder andere Bitvavo en Bitcoin Meester. Omdat het een speculatieve belegging is, kan het een risicovolle investering zijn. Koop HBAR dus alleen met geld dat je kunt verliezen en wees voorzichtig.

Zilliqa

Net als de bovenstaande munten, is Zilliqa een cryptomunt met veel potentie. De munt is beter schaalbaar en kan veel meer data managen dan veel andere decentrale blockchains. Het is namelijk de eerste munt die sharding gebruikt op de blockchain. Met Zilliqa zijn er zo’n 2500 transacties mogelijk per seconde. In vergelijking met de 3-4 per seconde van Bitcoin, is dit natuurlijk enorm hoog. Veel mensen zien een toekomst in Zilliqa, waardoor het slim is om deze munt goed in de gaten te houden. Wil je Zilliqa kopen met iDeal? Dan kan dit ook via de bekende Nederlandse exchanges zoals Bitvavo en Bitcoin Meester.

Nieuwe of onbekende cryptomunten kopen is erg interessant. Je hebt namelijk een grote kans dat deze munten in korte tijd flink zullen stijgen in waarde. Het belangrijkste bij het kopen van minder bekende munten, is dat je zeker weet dat deze betrouwbaar zijn, van een professioneel bedrijf. Heeft de munt een duidelijke visie op de toekomst? Dat is namelijk een goede indicatie voor hoeveel potentie deze cryptomunt heeft. Beleggen in crypto blijft altijd een risico. Gebruik hiervoor dus alleen geld dat je kunt missen en wees verstandig.

Gerelateerd

Populair