Een spel samenstellen COMPUTER: zo doe je dat!

Als je met tieners thuis blijft, komt op de een of andere manier de vraag naar een game-pc. Daar kun je als mama's en papa's niet meer omheen. Voor de tieners van vandaag zijn online games het equivalent van socializen op straat. Elk sociaal leven van onze tieners vindt online plaats. Dat is even wennen voor ons moeders en vaders van een extra generatie. Zelf had ik veel moeite met de suggestie dat die spellen zeker ooit mijn huis zouden betreffen. Aanzetten ze niet tot fysiek geweld? Zullen mijn kinderen niet langer die rare nerds worden die niet meer begrijpen hoe ze echt contact moeten maken met individuen? Ik zal niet de enige moeders en vaders zijn met dat soort zorgen. Ik zal echter niet de enige mama's en papa zijn die merken dat videogaming onze jeugd voorbereidt op een leven dat volledig gericht is op sociale netwerken. De omgangsvormen zijn nu verschillend, de goede vriendenclub is op internet dus ook de spelletjes die ze samen spelen. U wilt niet dat uw kind beschikbaar is, dus wat doet u? Je overlegt met je jongen en hij wil duidelijk zijn eigen videogame COMPUTER samenstellen zodat hij met zijn vrienden kan deelnemen. En jij gaat ook mee, want dat hoort bij dit moment. Tijd dus voor deze essentiële aanwinst.

Een game-pc in elkaar zetten: hoe doe je dat precies?

Mijn zoon wilde zelf een game-pc maken. Hij had op dit moment bepaald hoe dat eruit moest zien. Ik was niet van plan hem tegen te houden, maar het bestedingsplan was zeker niet onuitputtelijk. Toch bleek het nuttig te zijn om op het begrip van mijn zoon te rekenen. Hij had het klaarblijkelijk een aantal maanden uitgebreid bestudeerd. Het bestedingsplan was mijn beperking en ook daarbinnen mocht hij zijn videogame COMPUTER in elkaar zetten. Als complete leek vroeg ik hem waar hij op let bij het kopen. Mijn zoon besprak dat het heel belangrijk is dat je begrijpt welke videogames je gaat spelen en wat je precies moet doen. Hij wilde veel meer schijfruimte en een groter werkgeheugen dan gebruikelijk. Maar er zijn nog een heleboel andere alternatieven die je kunt kiezen, zoals een grafische kaart en ook een effectieve cpu. Niet dat ik weet wat dit allemaal betekent, maar mijn zoon beschreef dat feilloos.

Speelspellen toestaan

Met mijn bestedingsplan en ook zijn begrip begonnen we online te zoeken en dus stelde mijn kind zijn geschikte videogame COMPUTER samen. Hij kan momenteel weer online deelnemen met zijn goede vrienden. Toch stuur ik hem ook af en toe uit. Sociaal zijn op de computer is leuk en essentieel, maar sporten en echt mensen ontmoeten ook. Hierdoor werkten beide generaties weer samen!

Gerelateerd

Populair