4 punten die je kunt doen als je deze zomer niet op vakantie gaat

Fantastisch dat je bij CeesPlace terecht bent gekomen. In dit korte artikel ga ik enkele ideeën delen die u kunt uitvoeren in uw kosteloze weken. Er zijn een aantal dingen die je bijvoorbeeld kunt doen, waardoor je (waarschijnlijk niet-geïdentificeerde) fantasierijke geest volledig naar boven kan komen. Bovendien zal ik je zeker enkele prachtige suggesties geven over hoe je de suggesties precies vorm kunt geven, zodat je deze weken kunt overleven!

Update je huis/kamer

Hoe lang ziet uw woning/gebied er al hetzelfde uit? Mijn ervaring is dat het heel goed kan zijn om je huis af en toe een andere uitstraling te geven. U kunt dit uiteraard naar eigen inzicht invullen. Wil je een paar andere meubels, een ander ontwerp of gewoon verstandige punten verbeteren? Je herkent stopcontacten die nooit op de juiste plek zitten, koop gewoon een paar verlengkabels en haspels en je komt een heel eind. Of versterk je internet door verschillende netdraden te monteren. Als je naar de residentie gaat, kun je dit snel selecteren.

Bovendien kun je natuurlijk ook een veel grotere strategie nemen. Denk bijvoorbeeld aan het opknappen of uitbreiden van uw huis of het geheel veranderen van uw tuin. Een mooi gras uitlijnen of het hek verwisselen voor die klusjes die je op je rustdag snel kunt oppakken.

Begin met schilderen

Misschien heeft u hier nog nooit over nagedacht, maar u kunt bijvoorbeeld een schilderij of een mooi landschap schilderen. Een leuke suggestie is om bijvoorbeeld iets aan te trekken dat helemaal bij je man of partner past. In deze tekening/schilderij wordt dan duidelijk wat jij buitengewoon aardig en gunstig vindt aan die persoon.

Het is ook leuk om met je canvas en schildersezel de natuur in te gaan en daar eventueel ook huisdieren of mooie landschappen te schilderen.

Ga samen picknicken

Je kunt zeker ook naar buiten gaan en helemaal niets doen, pure voldoening. Denk bijvoorbeeld aan een uitje. Haal lekkere hapjes en drankjes en geniet van een barbecue op een dekentje in het park of aan de kust. Vergeet niet om wat leuke spelletjes mee te nemen, zoals een bal, kegelen (om postvoetbal te spelen) of wat je maar kunt bedenken! Maak het zo leuk als je wilt en waardeer ook je vrije middag.

Hopelijk heb je een aantal leuke concepten en krijg je ook geen burn-out in je kosteloze weken!

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerd

Populair